Mintea subconstienta – duhul tau fermecat

“Daca vei respecta regulile si metodele schitate in aceste lectii rezultatele nu vor intarzia sa apara. Iti vei atinge scopurile mai eficient si mai repede decat credeai ca e posibil. Dar este foarte probabil sa nu asociezi cu aceste lectii succesul pe care il vei avea. Un motiv este ca nu se va petrece nimic extraordinar in timp ce sau dupa ce iti vei programa  mintea subconstienta. Nu va veni niciun cor de ingeri si nici nu se va anunta cu surle si trambite ca afirmatiile tale functioneaza sau ca ti-ai atins scopurile. Aceste lucruri pur si simplu se petrec in mod natural si fara efort constient.”

Cartea o poti cumpara de aici.

“Pentru a folosi cu succes mintea subconstienta este necesar sa te afli intr-o stare modificata de constiinta. Aceasta stare este naturala, dar este diferita de starea normala de veghe. Prima dovada a necesitatii intrarii intr-o stare modificata de constiinta pentru a avea accea la mintea subconstienta, a fost adusa, din cate stiu eu, de studiile lui Elmer si Alyce Green, la Fundatia Meninger intre 1964 si 1973. Cuplul format din sot si sotie a studiat indivizi care realizau, la vremea respectiva, fapte supraomenesti. Ei au studiat, printre altele, fachiri indieni in timp ce erau ingropati de vii timp de sase zile, sau erau asezati pe un pat de cuie, sau isi schimbau ritmul batailor inimii sau temperatura corpului. L-au studiat pe Jack Schwarz, din Oregon, in timp ce isi strapungea bratul cu tije metalice nesterilizate. Schwarz isi controla sangerarea, nu s-a infectat niciodata, iar ranile se vindecau rapid fara a lasa niciun semn. Cei doi Green au facut masuratori ale temperaturii trupului, ale rezistentei pielii, ale tensiunii arteriale, ale pulsului si ale undelor cerebrale. 

Acesti subiecti aveau in comun un singur lucru in timp ce realizau aceste lucruri extraordinare: se aflau… citeste in continuare.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s