Scara magica spre succes

“Nu este ciudat ca nu gasim nicaieri in istorie relatari despre o mare personalitate care si-a castigat maretia prin minciuna, tertipuri si tradarea partenerilor de afaceri?”

Cartea o poti cumpara de aici.

“Orice grup de oameni care isi vor coordona mintile in spiritul unei armonii perfecte poate sa creeze o ‘Minte Superioara’. Grupul poate sa fie format din orice numar de oameni, de la doi in sus. Cele mai bune rezultate apar atunci cand sunt contopite sase sau sapte minti. 

S-a sugerat ca Iisus Hristos a descoperit cum sa foloseasca principiul chimiei mintii si ca faptele Lui aparent miraculoase s-au nascut din puterea pe care au obtinut-o prin contopirea mintilor celor doisprezece apostoli. A fost subliniata ideea ca, atunci cand unul dintre apostolii sai a tradat (Iuda Iscarioteanul), ‘Mintea Superioara’ s-a dezintegrat si Iisus a avut parte de cea mai mare catastrofa din viata Sa.

Atunci cand doi sau mai multi oameni isi armonizeaza mintile si obtin efectul numit ‘Mintea Superioara’, fiecare persoana din grup este investita cu puterea de a lua legatura si de a aduna cunoastere prin mintile ‘subconstiente’ ale tuturor celorlalti membrii ai grupului. Aceasta putere devine imediat vizibila, avand efect de a stimula mintea pana la o viteza ridicata de vibratie, si isi face simtita prezenta sub forma unei imaginatii mai bogate si a constiintei a ceea ce pare a fi un al saselea simt. Acest al saselea simt este canalul prin care ideile noi apar ‘fulgerator’ in minte. Acele idei adopta natura si forma subiectului care domina mintea individului. Daca tot grupul s-a reunit cu obiectivul de a discuta un subiect dat, ideile referitoare la subiectul respectiv vor inunda mintile tuturor celor prezenti, de parca ar fi dictate de o influenta exterioara. Mintile celor care participa la ‘Mintea Superioara’ se comporta asemenea unui magnet, atragand idei si stimulente mentale cu o natura foarte organizata si practica, izvorand din – nimeni nu stie de unde!”

… citeste in continuare.

Up24012021

“Este un adevar bine cunoscut ca majoritatea oamenilor respecta regula de a intoarce binele sau raul facut, dupa fapta si rasplata. Daca barfesti un om, te va barfi si el la randul sau. Daca lauzi un om, te va lauda si el la randul sau. Daca sustii un om intr-o afacere, te va sustine si el. 

Desigur, exista exceptii de la aceasta regula, dar in general este valabila. Cine se aseamana se aduna.”

… citeste in continuare.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s