Despre …

Acest blog este interfata unui proiect. Un proiect care a plecat de la placerea mea de a citi intr-o perioada in care cartea tiparita a devenit un obiect de recuzita pentru pozele postate pe retelele de socializare.

Se spunea ca televizorul iti deschide o fereastra catre lumea larga; calculatorul, tableta si apoi telefonul au ajuns sa deschida mai multe ferestre catre lumea larga. Totusi cartea nu deschide o fereastra catre o alta lume, ci darama toate zidurile in care am invatat sa cautam ferestre. Ne trece dincolo de orice fereastra.

Se spune ca oamenii bogati au obiceiul de a citi zilnic. Nu se specifica clar ce reprezinta bogatia acestor oameni, de ce sau ce ii face bogati. Se spune doar ca citesc zilnic.

Acum nestiind ce reprezinta bogatia, am decis sa citesc. Si citesc. Si gasesc o bucurie aparte in lectura, in lumile in care ma poarta, in ideile care ma inconjoara.

Proiectul meu e despre aceasta bucurie.

Nu am cum sa fiu eu singurul ramas care gaseste bucurie in lumea cartilor. Asa ca, pe masura ce citesc o carte, voi arunca firimituri de lectura pe acest blog, firimituri care sa va trezeasca foamea de lectura si care sa va indice drumul catre lumea dintre coperti.

Pentru imprumut, comentarii, sfaturi si alte idei, utilizati cu incredere biblioteca.bunicului@gmail.com

Proiect sustinut de zls.ro